KEUKEN WRAPPEN

Is jullie keuken nog in prima staat, maar toe aan een nieuwe look? MANDYMAAKT helpt je bij het creëren van een nieuwe sfeer! Een keuken wrappen is een snelle manier om je keukenkastjes een update te geven.

FOLIE MET OPDRUK

Deze folie is verkrijgbaar in verschillende patronen en tinten. Altijd al een compleet andere look aan je bestaande keuken willen geven? Dan is deze optie absoluut een aanrader. Deze folie is o.a. verkrijgbaar in een beton-/leer-/houtlook. MANDYMAAKT verzorgt de keukenwrap van idee tot plakwerk.

Klik HIER voor een vrijblijvende offerte

MATTE FOLIE

Deze matte folie is beschikbaar in verschillende soorten kleuren. Het is mogelijk de keuken op te knappen met een stoere mat zwart kleurige folie, maar wil je een iets kleurrijker geheel, kies dan voor een van de andere kleuren. Doordat deze matte folie geen licht weerkaatst oogt de gehele keuken daarom rustig, strak en modern. MANDYMAAKT verzorgt de keukenwrap van idee tot plakwerk. 

Klik HIER voor een vrijblijvende offerte

HOOGGLANS FOLIE

Hoogglans folie geeft een luxe en strakke uitstraling aan de keuken. Deze hoogglans folie is beschikbaar in verschillende kleuren. MANDYMAAKT zorgt voor een chique resultaat.

Klik HIER voor een vrijblijvende offerte

Ik gebruik uitsluitend hoog kwaliteit folies. Het product biedt uitstekende weerstand tegen water, vuil, schuren, UV-stralen en slijtage (vergeling, barsten, schilferen, delaminatie). Eenvoudig en snel te onderhouden dankzij de kwaliteit van het oppervlak en de uitstekende weerstand tegen vuil en schimmel. Elk normaal huishoudelijk reinigingsproduct kan worden gebruikt, behalve schuurmiddelen en producten zoals aceton en white spirit. A+-score voor de VOC-test "luchtemissies binnenshuis".

 

MANDYMAAKT
Grafisch Design & Sign